Eckerö Linen suositut Hangon-risteilyt jatkuvat ensi kesänä

Kesällä 2021 suuren suosion saavuttaneet Eckerö Linen Hangon-risteilyt saavat jatkoa ensi kesänä. Eckerö Linen M/s Finlandia risteilee Helsingistä ikoniseen kesäkaupunki Hankoon kahtena lauantaina, 11.6. ja 27.8.2022.

Kesäinen Hanko tutuksi omatoimisesti tai oppaan avulla

Hangossa on noin kolme tuntia aikaa tutustua kaupunkiin joko omatoimisesti, opastetun bussikiertoajelun tai opastetun kävelykierroksen muodossa. Bussikiertoajelulla pääset ihastelemaan merinäkymiä ja pitkiä hiekkarantoja, ja samalla kuulet mm. Hangon historiasta, kylpyläajoista, pitsihuviloista ja merkkihenkilöistä. Opastetulla kävelykierroksella keskitytään Hangon kuuluisiin huviloihin ja tutustutaan niiden takana oleviin arkkitehteihin sekä historiallisiin asukkaisiin. Iltapäivää voi jäädä viettämään halutessaan myös laivalle.

”Olemme iloisia voidessamme tänäkin kesänä toivottaa Eckerö Linen M/s Finlandian tervetulleeksi Hankoon. Toivomme, että suomalaiset ottavat omakseen myös tämän tavan vierailla Hangossa, ja että Eckerö Linen kesäristeilyistä muodostuu vakiintunut perinne”, Hangon sataman toimitusjohtaja Anders Ahlvik kertoo.

Myös Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell on tyytyväinen risteilyjen jatkumisesta. ”On hienoa, että viime kesän suositut risteilyt Hankoon saavat jatkoa tänäkin kesänä. Hangon kaupunki toivottaa Eckerö Linen ja sen matkustajat lämpimästi tervetuloa Hankoon nauttimaan kesästä, auringosta ja kauniista kaupungistamme.”

Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee kello 9 Helsingin Länsisatamasta ja saapuu Hankoon klo 15.30. Laiva on Hangossa noin kolme tuntia ennen lähtöään Helsinkiin, jonne saavutaan klo 23.00. Ennen Hankoa laiva käy Tallinnassa, jossa reittimatkustajat poistuvat laivasta. Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan eivätkä risteilijät voi nousta maihin Tallinnassa.

« Takaisin