Hae kulkulupaa

KULKULUPA

Pääsy Hangon satama-alueelle edellyttää automaattisen kulunvalvontajärjestelmän mukaista kulkulupaa. Pyydä kulkulupa yrityksestä, johon olet tulossa asioimaan. Satamaan pyrkiessäsi tai alueella kulkiessasi esitä tarvittaessa henkilöllisyystodistus sekä satamakäyntisi tarkoitus. Jos kulkuluvassa esiintyy ongelmia, joita isäntäyritys ei pysty ratkomaan, voit selvittää asiasi pääportilla, jossa sinulle voidaan harkinnanvaraisesti myöntää kertaluontoinen kulkulupa. Kulkuluvan haltijana vastaat itse kulkuluvastasi sekä satama-alueelle tuomistasi matkustajista. Kulkulupaa ei saa luovuttaa kenellekään toiselle ja satama-alueella liikut luvan tehneen yrityksen vastuulla.

Vierailu aluksilla vaatii, että alus on laiturissa. Aluksen on lähetettävä pääportille etukäteistiedot miehistöstään, miehistönvaihdoistaan ja mahdollisista vierailijoistaan.

Ennen saapumista pääportille, tarkista että ajoneuvosi rekisterikilvet ovat puhtaat. Ajoneuvosi tunnistetaan rekisterikilvistä ja sisäänpääsy onnistuu, jos kulkulupa on kunnossa ja rekisterikilvet ovat puhtaat. Jalankulkijan ja pyöräilijän sisäänpääsy onnistuu henkilöportista numerokoodilla.


Huom!

Kulkuluvat yksikköliikenteelle myöntää huolintayhtiöt.

Euroports Oy (Transfennica, UECC)
sähköposti: [email protected]

Oy Victor Ek Ab (DFDS, EML)
sähköposti: [email protected]

Stevena Oy (Finnlines)
sähköposti: [email protected]


LIIKKUMINEN SATAMA-ALUEELLA TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA.