Lehdistötiedote 6.5.2021

Eckerö Line avaa risteilyliikenteen Hankoon jo kesäkuussa

M/S Finlandia avaa risteilykauden Hankoon jo ennen juhannusta. Eckerö Linen risteilyt järjestetään kolmena kesäkuisena lauantaina 12.,19. ja 26.6.2021. M/S Finlandia lähtee Helsingistä klo 9.00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne laiva saapuu klo 15.30. Lähtö takaisin Helsinkiin on klo 19.30, laiva saapuu Helsinkiin klo 23.00.

Eckerön päiväristeilyt avaavat Hangon matkailukaupunkina uusille kävijöille hienolla uudella konseptilla. Yhdistämällä meriristeilyn ja rantakaupungin aktiviteetit yhteen pakettiin tuo uusia mahdollisuuksia myös Hangon matkailupalveluiden kehittämiselle.

On hienoa, että Hanko ja Hangon satama kiinnostaa myös risteilyjä järjestäviä varustamoita. Eckerö Line on tästä loistava esimerkki. Hangolla on niin paljon tarjottavaa ja tämä mahdollistaa sekä kotimaisen että kansainvälisen risteilyliikenteen kasvun tulevaisuudessa, toteaa markkinointipäällikkö Nina Häggroth.

Lisätietoja:

Taru Keronen, toimitusjohtaja, Eckerö Line, puh. 050 66 209

Anders Ahlvik, toimitusjohtaja, Hangon Satama Oy, puh. 050 511 6323

« Takaisin