Lehdistötiedote 12.4.2021

Hangon Satama risteilyliikenne satamien joukkoon

 

Tästä päivästä lähtien on mahdollista varata risteilyn laivalla MS Gabriella joka ajaa reittiä Helsinki – Tallinna – Hanko. Ajankohta on Regatta-viikonloppu 8.-10.7.2021. MS Gabriella saapuu Hangon Länsisatamaan perjantaina klo 10:00 ja lähtee Tallinnan kautta Helsinkiin illalla klo 19:00. Tämä risteilyliikenne on yhteistyö Hangon Sataman ja Viking Linen sekä Hangon kaupungin välillä. Innovatiivinen konsepti jolla Viking Line yrittää elvyttää risteilyliikennettä korona-pandemian sulkujen jälkeen. Risteily tarjoaa matkustajille kaikkea hienoa Hangon kesässä, rantaelämää, Regatta-purjehduksia ja retken Russarö saarelle.

Hangon Satamalla ei ole ollut matkustajaliikennettä isommassa kaavassa Superfast Ferriesin poisjäännin jälkeen, se lopetti reitillä Hanko -Rostock vuonna 2006. Tämä on Hangon satamalle jännittävä ja mielenkiintoinen asia ja toivomme että tämä tuo satamaan lisää risteilyliikennettä vastaisuudessa, sanoo Hangon Sataman markkinointipäällikkö Nina Häggroth.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Anders Ahlvik, Hangon Satama, p. 050 511 6323
Myyntijohtaja Kaj Takolander, Viking Line, p. 0400 507 908

« Takaisin