Hangon Satamalle kansallinen tunnustus ja vuoden 2020 YVA-palkinto

Vuoden Hyvä YVA-palkinto Koverharin sataman laajennushankkeelle.

Hangon Satama – Hangö Hamn Ab:lle on myönnetty vuoden 2020 Hyvä YVA-palkinto. Hangon kaupunki osti vuonna 2014 Koverharin satama-alueen FN-Steelin konkurssipesältä. Vuonna 2015 Hangon Satama Oy vuokrasi satama-alueen kaupungilta ja on viimeisten kahden vuoden aikana työstänyt uutta asemakaavaa ja siihen liittyvää YVA selvitystä. Sekä asemakaava että YVA sai lainvoiman vuonna 2019.

Nyt myönnetty palkinto on hieno kunnianosoitus erittäin onnistuneesta työstä ja palkinto antaa myös muille askelmerkit vastaaviin projekteihin. Tämä palkinto on myös osoitus siitä vahvasta ympäristöosaamisesta ja sitoutumisesta kestävän kehityksen huomioon ottamiseen jokapäiväisessä toiminnassa Hangon satamassa.

Lisätietoja antaa:

tekninen johtaja Björn Peltonen, YVA projektista vastaava, 0400-514072

toimitusjohtaja Anders Ahlvik, 050-5116323

« Takaisin