Hangon satama, Nord Stream 2 ja Wasco Coatings Europe yhteistyöhön

Nord Stream 2 AG, hollantilainen betonipinnoitus- ja logistiikkatoimittaja Wasco Coatings Europe BV ja Hangon Satama Oy ovat solmineet sopimuksen Koverharin sataman käytöstä Nord Stream 2 -hankkeen ajaksi yhtenä sen logistiikkakeskuksena. Nord Stream 2:n betonipinnoitus- ja logistiikkakumppani Wasco tulee käyttämään Koverharin satamaa laajamittaisesti seuraavien lähes kolmen vuoden ajan. Satamassa käsitellään ja varastoidaan hankkeessa tarvittavia betonipinnoitettuja teräsputkia.

Hangon satamalle Nord Stream 2:n ja Wascon päätös käyttää Koverharin satamaa on merkittävä. Sen ansiosta satamatoiminta saadaan käynnistymään täydellä teholla ja koko alueen satamakapasiteetti kerralla käyttöön.

Nord Stream 2, Wasco ja Hangon Satama järjestävät yhteisen tiedotustilaisuuden em. toimintojen osalta Hangossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana syyskuussa 2016.

« Takaisin