Hangon Sataman liikenne uuteen ennätykseen huhtikuussa

Hangon Sataman liikenne on jatkanut kasvuaan koko alkuvuoden. Alusliikenteen voimakas kasvu on jatkunut ja aluksia on käynyt Hangon satamassa jo noin 100 enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.  Kaiken kaikkiaan Hangon Satamassa on käynyt 640 alusta neljän ensimmäisen kuukauden aikana.

Tonneissa mitattuna Hankoon tuotiin ja Hangosta vietiin huhtikuussa enemmän tavaraa kuin koskaan aikaisemmin yhden kuukauden aikana sataman historiassa. Ensimmäistä kertaa 400 000 (417 000 t) tonnin rajaa ylitettiin. Varsinkin suuryksikköliikenne kasvoi ja kuorma-autojen ja trailereiden määrä nousi 11 % viime vuoden vastaaviin lukuihin verrattuna.

Kokonaistavaraliikenne ylsi yli 1,5 miljoonaan tonniin päätyen 1 526 307 tonniin vertailujaksona. Myöskin tuontiautojen määrä oli lähes viime vuoden tasolla.

 

Hangon Satama – Hangö Hamn Oy Ab

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Anders Ahlvik, 050-511 6323

« Takaisin