Finnlines täydentää Suomi-Rostock-linjan palveluaan

Finnlines avaa 19.1.2015 Rostockin ja Hangon välisen liikenteen ja asettaa liikenteeseen tänään ostamansa Suomen lipun alla purjehtivan ro-ro aluksen, joka sai nimekseen MS Finnmerchant (ex MS Dorset, ex MS Longstone).

Uusi Hanko-Rostock-linja täydentää merkittävästi nykyistä Helsinki-Rostock-liikennettä. Hanko on Suomen eteläisin satama ja sieltä on hyvät yhteydet niin Länsi- kuin Etelä-Suomeenkin. MS Finnmerchant parantaa linjan tehokkuutta ja asiakkaille tarjottavaa palvelutasoa. MS Finnmerchant täydentää hyvin Finnlinesin nuorta ja tehokasta laivastoa. Moderni, vuonna 2003 rakennettu roroalus on jääluokaltaan 1A, siinä on lastaustilaa 2 606 kaistametriä ja aluksen GT on 23 235 tonnia.

Hanko-Rostock-reitti tarjoaa uusia mahdollisuuksia Finnlinesin asiakkaille Itämeren alueella. Lyhyt merimatka ja hyvät aikataulut tarjoavat asiakkaille kilpailukykyisen palvelun.
”Tämä uusi yhteys tarjoaa turvallisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon kaikille lastityypeille Rostockista muualle Eurooppaan ja samalla Finnlines vahvistaa läsnäoloaan Rostockissa tarjoamalla neljä viikkolähtöä Rostockin ja Suomen välillä,” sanoo markkinointi- ja myyntijohtaja Staffan Herlin.

« Takaisin