Lehdistötiedote 5.4.2016

Hangon Sataman liikenteen kasvu jatkuu

Hangon Sataman liikenne on kasvanut koko alkuvuoden. Alusliikenne on vuoden ensimmäisenä kvartaalina kasvanut 18 % vuoden 2015 vastaaviin lukuihin verrattuna. Kaiken kaikkiaan Hangon Satamassa kävi lähes 500 alusta kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Sekä tuonnissa että viennissä on kasvua, vaikkakin satamaoperaattorin työaikajärjestelyissä olleet epäselvyydet johtivat useamman aluksen poisjäämiseen. Myös maaliskuun aikana ollut pääsiäinen vaikutti volyymeihin negatiivisesti. Liikenteessä oli pyhien aikana taukoa. Kokonaistavaraliikenne ylsi yli miljoonaan tonniin päätyen 1 024 00 tonniin vertailujaksona.

Suuryksikköliikenteen osalta sekä traileri- että konttiliikenne oli kasvussa. Tuontiautojen määrä oli viime vuoden tasolla.

 

Hangon Satama – Hangö Hamn Oy Ab

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Anders Ahlvik, 050-511 6323

« Takaisin